lørdag 18. juni 2011

Devil's Throat

Alt har en ende, også vårt herlige eventyr i Argentina. Litt trist da vi virkelig har kost oss i dette fantastiske landet. Høydepunktene er mange og varierte og før vi krysset grensen til Brasil skulle vi få med oss nok en fantastisk naturopplevelse.
Iguazu Falls
Iguazu Falls er med sine 275 fossefall et av verdens største vannfall. Vårt første møte med vannfallene kom fra oven i det vi skulle inn for landing. Kapteinen la flyet over i en stor sving og under oss kom Iguazu Falls majestetisk til syne. Hvilket syn, omgitt av regnskog strømmer vannet ned de ulike fossefallene og laget en stor sky av vanndamp.
Iguazu Falls
Vi hadde blitt anbefalt å se fossene fra både Argentina og Brasil siden på forhånd og hadde lagt opp en dag på hver side av grensen. Begge sidene var veldig flotte og mektige. Fra den Argentinske siden fikk man komme mye nærmere mange av fossene og fikk virkelig føle dens krefter. Mens man fra den Brasilianske siden fikk man en utrolig oversikt over fossene. Jarle knipset helt til kameraet gikk varmt (eller vått..)

Iguazu Falls er en turistmaskin. Busslass med pensjonister strømmer på så det lønner seg å dra ut så tidlig som mulig. På den Argentinske siden er det flere stier som leder til ulike deler av fossefallene, mens det på den Brasilianske siden primært er en hovedsti langs elven som leder inn til Devil's Throat fallene.
Nå er vi kommet oss over til Brasil og skal nyte siste del av turen til det fulle. I morgen venter spennende dager i Rio de Janeiro før vi setter kursen nordover for beachlife og sol.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails