mandag 16. mai 2011

17. Mai er vi så glad i....

Champagnen er klar i kjøleskapet og vi har tråkket Palermo rundt etter jordbær som nå også er i hus. Invitasjoner er sendt men det ser nok ut til at vi blir alene i morgen gitt. Vedlig rart å tenkte på at vi skal feire 17. mai uten venner og familie, men vi skal gjøre så godt vi kan for å få en heidundrende feiring i Buenos Aires.
Champagnefrokosten :-)
Vi har prøvd å finne steder i Buenos Aires hvor nordmenn møtes på 17. mai, men det eneste vi har funnet er i regi av den norske ambassaden og det ble selvfølgelig holdt søndag den 15. mai. Ja, ja, vi skal nå få til noe på egenhånd.

Som tidligere år planlegger vi å gå høyt ut fra start med en bedre champagnefrokost i leiligheten vi har leid. Etter at champisen (og maten) er fordøyd setter vi kursen ut i gatene og håper å møte en og annen med et norsk flagg.
Ølsen
En god skandinavisk brunch hadde vi planlagt å ta på Ølsen i Palermo Hollywood, men da vi kom dit i dag for å bestille bord hadde de for pokker stengt stedet for rehabilitering. Bugger!
Kjøttsted
Vi har nå funnet et alternativ, Bar Seis, vi skal sjekke ut for en lang brunch med forhåpentligvis digg mat og mye god drikke. Hvis vi fortsatt holder koken og slipper inn, har vi greid å "grine oss" til et bord på La Cabrera grillado & bar etter sterke anbefalinger fra bror og søster til Helene.
17.mai 2009
Vi håper dere får en super fin 17. mai feiring hjemme og at dere savner oss litt. Vi kommer til å savne dere masse og skal gjøre vårt beste for at så mange lokale som mulig skal få med seg at i morgen er det Norges nasjonaldag.

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hade gärna svarat på invitationen, men även om tiden finns som tillåter ekonomin inte fullt så lång resa för en champagnefrukost. Trots nationaldagen.
Buonos Aires har jag aldrig besökt, ingen annan del av Argentina heller, så jag följer er fortfarande med stort intresse.
Gratulerar med dagen.
Päivi

Unknown sa...

Hei Päivi,

Buenos Aires virker veldig spennende. Første inntrykket av byen er veldig bra, litt San Fransisco aktig følelse av å gå rundt i gatene.

Skal holde deg oppdatert underveis. Planlegger en tur østover til Medoza i neste uke, så regner jeg med vi setter kursen nordover til Salta før vi avslutter med Iagazu fossen og krysser grensen over til Brazil hvor vi blir siste måneden før vi drar hjem.

Kjersti til hverdags sa...

Og det siste bildet er fra Oslo Helene?? Du tok ikke med bunaden... :-) Ps. Onsdag er det sommerfest der du vet, blir hyggelig å få deg tilbake!

Related Posts with Thumbnails