fredag 8. juli 2011

Will the student become the master?

Etter 98 tøffe runder Yatzy skulle det hele avgjøres. Stillingen var 49-49 og et kast hver gjenstod i den 50ene og avgjørende runden. Helene hadde en knepen poengledelse og med Yatzy ville hun ta hjem verdensmesterskapet. Jarle klamret seg til håpet om at Helene ville svikte og at han selv skulle få inn Yatzy og 50 avgjørende poeng.
The final round
Den som tror at det å reise Jorden Rundt bare er fred og fordragelighet må tro om igjen. I kullissene har det blitt kjempet en intens og til tider opprivende kamp om å bli den offisielle verdensmesteren i Yatzy. Mer enn 180 dager er gått siden første runde ble spilt på Zanzibar. Etter å ha hentet hjem seieren i Afrika mesterskapet virket Jarle (uoffisiell Yatzy Master) seierssikker og uslåelig. Men så lett skulle det ikke vise seg å være. Helene kom tilbake, virkelig tilbake. Og etter å ha hentet hjem både India, Sør-Øst Asia og Mellom-Amerika mesterskapene hadde hun Jarle på vikende front. Ville student bli den nye mestern?
Helene celebrating a victory
Etter å ha besvart ikke bare ett, men to maktdemonstrasjoner fra Helene var Jarle på hugget. Stillingen var tilbake på uavgjort, 47-47. Men Helene hadde andre planer og igjen ble Jarle et offer for Helenes agressive og kompromissløse spillestil. Med to strake seire virket hun seierssikker i det spillet gikk inn i sin 96 runde. Med kniven på strupen svarte Jarle resolutt med en kanonrunde, og da han igjen fulgte opp med en ny og overbevisende seier stod stillingen på 49-49.

Se de siste og avgjørende kastene i den 99 runden her...


Måtte den beste vinne!


1 kommentarer:

Sophie sa...

Gratulerer, Helene! :) Helt sikkert velfortjent seier! :) Og velkommen hjem til dere begge!

Related Posts with Thumbnails