fredag 1. april 2011

ny reiserute

Etter den tragiske katastrofen i Japan har vi vært veldig i tvil om hva vi skal gjøre med den planlagte reisen til Tokyo den 2. april. Etter mye mot og en del for å reise til Japan kastet vi inn håndkle. Trist da vi hadde gledet oss masse til tre uker i Japan. Etter noen dager i tenkeboksen har vi fått endret billetten vår med noen helt nye reisemål og noen reisemål hvor vi velger å bli lengre.

Bangkok
Vi likte oss veldig godt i Bangkok når vi kom innom forrige gang på vei fra India. Valget ble derfor enkelt når vi fikk noen ekstra dager. Vi har satt av fire dager til i Bangkok for å få sett litt mer av byen og området rundt, samt få refundert litt penger på utlegg vi hadde lagt ut for til reisen i Japan.
biG miNiaTURe wOrLd
Photo by 27147 on Flickr.com

Hong Kong
Fra Bangkok flyr vi den 5. april til Hong Kong. En by vi er veldig spente på og gleder oss masse til. Har satt av 5 dager så får vi se om det er nok til å også rekke en tur til Macau.
What a Beautiful Sight!
Photo by Steve Webel on Flickr.com

San Fransisco
Da vi uansett måtte mellomlande i San Fransisco for å komme til LA fant vi raskt ut at vi kunne ta noen ekstra dager her. Jarle var i byen tilbake i 2005 og likte seg veldig bra så dette er en by vi begge gleder oss masse til å besøke. Kanskje det blir noen flere vingårder å besøke, ikke umulig det :-)
Jimo Perini tribute #2
Photo by PetterPhoto on Flickr.com

Los Angeles
Var med i vår opprinnelige plan. Har satt av fem dager her også og ser veldig frem til det. Blir nok leiebil og noen turer ut til småbyer i nærområdet også. Har allerede fått masse gode tips via Facebook så dagene skal vi nok få fylt opp med masse spennende aktiviteter.
The Surf in LA as Night Passes
Photo by Stuck in Customs on Flickr.com

Costa Rica
Her hadde vi opprinnelig 15 dager. Etter å ha justert ruten får vi nå nesten 1 måned i Costa Rica og det blir super bra. På Costa Rica får vi besøk av Kirsti, søsteren til Helene de to første ukene samt foreldrene til Helene 1 uke. Det blir stas. Fra Costa Rica reiser vi videre som planlagt til Argetina og Buenos Aires den 15. mai. Tidsnok til å få med oss 17.mai tog håper vi :-)

Har du et bra tips til områder å bo, konkrete hoteller/gjestehus og steder å se i både Hong Kong, San Fransisco, Los Angeles og Costa Rica er vi veldig interessert i det. Post gjerne som kommentar på dette blogginnlegget eller direkte på våre Facebook profiler.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails