søndag 28. november 2010

27 dager til avreise

Avreise nærmer seg og nå begynner også nervene å melde seg. Er nå 27 dager, 19 timer og 9 minutter til avreise fra Gardermoen. Rart å tenke på at man faktisk skal være borte fra alt man kjenner i mer enn 1/2 år. Skremmende og befriende samtidig.

Selv om vi startet tidlig å planlegge og føler vi har hatt god kontroll er det fortsatt mange mindre praktiske ting som skal fikses. Alt fra omadressering av post, praktiske ting rundt utleie av leilighet, salg av bil, forsikringer og innkjøp av ting og tang. Det viktigste er nå uansett at vi har kontroll på de større tingene som billetter, forsikringer, vaksiner osv.

Reiseforsikringen er nå også endelig i boks. Etter å ha sjekket litt ulike alternativer landet vi til slutt på Gouda og deres Super forsikring som har noe høyere dekning enn standard forsikringen. I tillegg tegner vi en egen verdigjenstandforsikring på det dyreste kamerautstyret som reiseforsikringen ikke dekker.

Første stopp på reisen er Zanzibar, Tanzania og Kenya hvor vi blir fra 27.12. - 26.01.2011 Planene begynner virkelig å falle på plass takket være god hjelp fra reiseselskapet Paka Adventures.


Foto: Robyn Jay on Flickr.com


1 kommentarer:

Sophie sa...

Gleder meg til å følge bloggen deres på reisen! :)

Related Posts with Thumbnails